Specialsidor

torsdag 24 april 2014

Ett litet påskäventyr

Här kommer några bilder från katternas Gotlandsvistelse över påskhelgen. Ett spännande äventyr med bil- och båtresa och umgänge med nya människor och en hund.


Bilresan till Gotland gick riktigt bra, det jamades en stund men någonstans i utkanten av Skåne lugnade det ner sig. Tror dock inte att katterna sov särskilt mycket på vägen. Under båtresan till Gotland fick de ligga kvar i buren i bilen, och när vi kom ner efter knappt 3 timmar verkade de lugna och sömndruckna, så de hade det nog bra i sin koja. På hemvägen var det en helt annan situation. Uzzi var lugn och tyst, men Whiskey jamade hela vägen från Oskarshamn till Malmö, med undantag för det obligatoriska stoppet i Växjö då de fick komma ut ur buren medan vi åt lite mat. Stackars Whiskey hade helt enkelt fått nog av bilåkning och längtade efter gos!




I det fina vädret var det ju lockande att ta ut katterna i sina selar, och det gick ganska bra faktiskt. Whiskey tog till sig utelivet bra och gick omkring och sniffade på allt. Uzzi var mer avvaktande, men till slut tog hon sig ut ur buren hon också. Det fick bli några små stunder utomhus och det var nog lagom med tanke på hur många nya saker de fick vara med om på denna resa.

Att träffa cockern Soya var omväxlande lugnt, omväxlande omtumlande, men mest lite spännande. Det var skönt att huset var stort, så att kissarna hade någonstans att dra sig tillbaka till när det blev lite för spännande.

Väl hemma i Skåne var det skönt att se hur de snabbt kom in i sina vanliga rutiner igen och favoritplatserna intogs genast. Natten blev nog lite lugnare än vanligt, fanns ju en del sömn att ta igen hos de små liven...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar