Specialsidor

måndag 14 september 2015

Premiärturen är avklarad!

I helgen som gick var det dags att ta en premiärtur med den nyinköpta husbilen. Självklart tog vi med katterna, det är lika bra att vänja dem från början (oss också för den delen). Nu är det ju så att vi har två katter som är coola och flexibla av sig, medan den tredje är ganska nöjd med att inte behöva vara ute och fara på vägarna. Men han lugnade sig efter ett tag och väl framme och uppställda på campingplatsen kunde han slappna av och såg faktiskt ut att gilla läget ganska väl.

Jag tror att vi alla fem kände oss rofyllda i husbilen och vi hade en riktigt mysig helg tillsammans. På vägen hem var det faktiskt tyst även på Whiskey och det kändes ju som ett gott betyg.

Whiskey var lite trumpen efter den inledande bilfärden.

Zlatan ville också mysa bakom kuddarna en stund.

Uzzi är cool alltså. Finner sig i det mesta. Kul avbrott i vardagen, tyckte hon.

Det här gillar jag, säger Whiskey.

4 kommentarer:

  1. Ser ju riktigt mysigt ut. Ser ut som var och en funnit sin plats.
    Bra att ta kortare turer så dom får vänja sig.

    SvaraRadera
  2. Åhh, vad mysigt med en husbil :) Jaså Whiskey gillar fortfarande inte bilåkningen ;) Kan tänka mig att han hörs....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis Anne-Marie, jag minns att du berättade att han lät redan som liten när han skulle till veterinären för vaccination. Det har liksom aldrig blivit bättre det där. :-) Men det finns ett visst hopp om att han kan vänja sig vid husbilen faktiskt, för på hemvägen var han som sagt tyst.

      Radera
  3. Det var verkligen jättemysigt! Vi har ju tänkt att de ska få vara med oss på husbilsresorna för det mesta. Vi ska skaffa någon slags hopfällbar "utegård" också, så att de kan få mer utrymme och omväxling. :-)

    SvaraRadera