Specialsidor

lördag 26 juli 2014

Sommartider hej, hej

Hemma igen efter en härlig semester på Gotland. Whiskey och Uzzi var med såklart och de börjar så smått vänja sig vid den långa bilresan. Det gäller bara att ignorera Whiskey som gärna håller låda, än mer om han får uppmärksamhet. Han lugnade ner sig efter ett tag, både på dit- och hemresan, så nu vet vi hur vi ska bete oss. Eller rättare sagt, inte bete oss. De har det bra i sin stora bur, så det lider ingen nöd på dem, bara de har vett att slappna av. Uzzi har inga problem alls, hon lägger sig och avvaktar bara, sen är det ingenting mer med det liksom.

Det var 10 dagars gotlandsvistelse med små äventyr i form av lite utevistelse, en och annan hund- och kattjakt och tokiga kattfnatt på tidiga morgontimmarna. Här en bild på Whiskey när han fick prova på utelivet en stund:



Uzzi har blivit så gosig sedan hon kastrerades, väldigt kelig emellanåt och slänger sig gärna framför en och vill bli gosad med. Hon är fortfarande lite mer egensinnig än Whiskey, men man märker ändå en stor skillnad mot hur hon var innan.



Här är en fin bild på "lekkamraten" på Gotland. Hur det än är, så är det lite spännande att gå nära och nosa lite. Man märker dock att de har helt olika kroppsspråk - det tar nog lite tid innan de lär sig varandras signaler, men på det stora hela har det gått väldigt bra att ha dem ihop!



2 kommentarer:

  1. Oj vilka härliga djur! Vi saknar de härliga "kissemissarna"
    när de hängde i trappan eller lade sig mellan tangentbordet och datorskärmen
    när man skulle jobba.

    SvaraRadera
  2. Ni får träffas i september igen på deras hemmaplan, hoppas vi. ;-)

    SvaraRadera