Specialsidor

onsdag 17 september 2014

Min allra första ryamatta är färdig!

Nu är mattan färdig! Jag har inte varit så aktiv här, för jag har knåpat och knutit vareviga kväll sedan jag började. Och jag kan faktiskt inte säga att det har varit långtråkigt en enda gång!

Jag är hyfsat nöjd med resultatet. Finns absolut saker jag hade gjort annorlunda så här i efterhand, men det får jag tänka på inför planering av nästa matta (blir minst 2 mattor till...).

Nu ska jag fokusera lite på virkning ett tag, slutföra vissa projekt och kanske påbörja något nytt inför höst och vinter.






5 kommentarer:

  1. Vilket jobb du har lagt ner, men den ser verkligen jättefin ut :)

    SvaraRadera
  2. Tack Anne-Marie! Ja det var många knutar, och pekfingertoppen på höger hand är förhårdnad efter hårt arbete med nålen. :-) Men kul var det, och mattan är jätteskön att ligga på tycker Uzzi och Whiskey. Får hoppas att den får vara ifred hyfsat, yllegarn är ju hemskt gott att tugga på...

    SvaraRadera
  3. Mattan blev verkligen lyckad! Den passade ju perfekt i rummet, både färg- och mönstermässigt. Konstaterade jag med egna ögon!

    SvaraRadera
  4. Tack mamma! Ja, den passar faktiskt riktigt bra i det rummet. Det tycker katterna också, de gillar att ligga på mattan och mysa. Den får vara ifred också från klor och tänder, till skillnad från lammskinnet vi hade där tidigare som de gillade att bita och dra i...

    SvaraRadera
  5. Vilken fin rya du gjort. Jag ska göra något liknande, så det vore roligt att veta vilka lärdomar du gjorde och vad du kanske skulle göra annorlunda en annan gång.

    SvaraRadera