Specialsidor

onsdag 27 augusti 2014

Sötisarna ville också vara med på bild

Sötisarna måste också få vara med såklart! Det går inte en enda dag utan att vi tänker hur vackra katter vi har och hur härliga de är i temperamentet. Helt fantastiska är de, våra små liv. Whiskey börjar närma sig 5-kilosstrecket, är uppe i cirka 4,7 kg. Uzzi väger 4,1 kg. De äter numera Royal Canin Ragdoll och verkar trivas bra med det. Och så en liten klick mjukmat på kvällen. Vi behöver heller inte vara rädda att de äter för mycket, de är ganska "lagom" i det avseendet. Och det känns ju också skönt, så att man inte måste ransonera eller använda onödigt mager mat.

Whiskey, snart 11 månader

Uzzi, lika gammal. :-)



4 kommentarer:

  1. Mattan blir ju kanonfin! Kissarna är ju såå söta!

    SvaraRadera
  2. Jättehärliga färger du valt till mattan. Extra snygg blir den med Whiskey poserande ;) Vilket pälstroll han är och Uzzi är så söt där hon sitter <3

    SvaraRadera
  3. Tack ska ni ha! :-) Ja Whiskeys päls är enastående! Och då har han ändå fällt rejält under vår och sommar. När det bruna skulle börja komma fram på rygg och sidor såg han helt luggsliten ut ett tag. Men nu är det lite mer jämnt.

    Och Ann-Marie, vilka härliga kattungar ni har där hemma! Man blir ju helt sjuk och vill bara ha en till! Hade vi haft någon bra lösning för en sandlåda till så... ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilken tur att alla kattungarna är bokade nu då ;)

      Radera