Specialsidor

måndag 31 mars 2014

Som ett helt nytt rum

Nu har vi pimpat vår inglasade balkong med lite nya möbler och blommor. Vi njuter verkligen ännu mer av att vara där ute nu. Katterna också.




Om någon undrar hur vi kan ha fått pelargonerna att blomma så tidigt, så kan vi väl säga som så, att vi plötsligt fått gröna PVC-fingrar... Ja, fejki fejki med andra ord. Kanske köper vi någon enstaka riktig blomma (med doft...) att ställa på fönsterbrädan, i övrigt är vi mäkta nöjda med att slippa vattna och plocka vissna blad. Det är liksom bara att inse att man aldrig blir någon trädgårdsmästare. Och så får vi ha det fint både vår, sommar och höst. Vi tänkte att vi kanske tar bort dem över vintern. Annars blir vi likadana som de som har adventsljusstaken framme året om. Och såna vill vi inte bli. ;-)

3 kommentarer:

  1. Det ser jättemysigt ut :)

    SvaraRadera
  2. Jättefint! och praktiskt. Med två katter som rumsterar om så är det väl skönt att inte behöva sopa bort en massa blomjord stup i kvasten!

    SvaraRadera
  3. Tack! Ja, det är jättemysigt. Blir ännu mysigare när det blir någon grad varmare ute.
    Ja, blomjord är VÄLDIGT roligt att pyssla med. Särskilt om man fiskar upp såna där hårda jordklumpar som man kan dribbla med på det hala golvet. :)

    SvaraRadera