Specialsidor

tisdag 3 juni 2014

Tiden går fort när man har roligt

Uzzi, numera 8 månader gammal och väger 3050 gram. Hon verkar trivas med livet nu, ännu mer än tidigare. Hon känns lite gosigare, piggare och kanske lite mer lekfull tillsammans med brorsan. Vi är så nöjda med kastrationen och det känns som att hon hämtat sig ypperligt. På den här bilden syns att det är rakat lite på sidan. Men hon har gjort rent det väldigt fint och på det stora hela syns det inte jättemycket när pälsen runt omkring hänger över.



Och så Whiskey, vår kung. Han växer och växer. Han har sprängt 4-kilosstrecket och väger nu 4142 gram. Vi har ännu lite kattungefoder kvar, men vi blandar just nu ut det med en påse foder för steriliserade kattungar som vi köpte billigt med kuponger (man får ju passa på). Vi har sedan köpt Royal Canin Ragdoll som vi tänkte fasa över till successivt. Det blir säkert bra. På kvällarna får de en klick blötfoder, just nu är det Bozita makrill som är en favorit. Whiskey har mycket päls och han känns muskulös snarare än fet. Och vilken spänst han har trots att han är så stor! Han kan göra skutt som man förvånas över...



En liten bonusbild till sist. Suddig, men lite rolig tycker jag. Det är jättesvårt att ta kort på våra kissar, jag ligger alltid steget efter.


2 kommentarer:

  1. Det här var ju riktigt gott, ser det ut som hon säger. Dom ser ju ut att må hur bra som helst!

    SvaraRadera
  2. Jättefina är de, båda två <3<3<3

    SvaraRadera